Referenser

Är du nyfiken på vad coaching kan göra för dig?

Ta del av dessa berättelser från några av mina tidigare klienter!

 
 
alejandra.jpg

 

"När jag kom till Christine kände jag att jag tappat kontrollen över vad jag egentligen pysslade med. Jag upplevde att jag jobbade hela tiden med allt möjligt men aldrig fick något gjort, vilket skapade en konstant stress.

Med hjälp av Christine har jag kunnat bena ut vilka uppdrag jag ska åta mig och vilka jag bör tacka nej till. Jag har också bättre förstått vilka värden jag drivs av och är på väg att bättre kunna separera yrkesliv och privatliv, något som är en ständig kamp som frilansande kreatör.

Att gå till Christine är som att träffa en blandning mellan en kompis och en psykolog. Christine är personlig och omtänksam och kunnig inom utveckling, vilket gör att man känner sig trygg och ledd med en fast hand."

Alejandra Cerda
Projektledare & Copywriter,
Jandi Heart Eco


“Christine is an excellent listener.

She will through her coaching ask you challenging questions that forces you to reflect and look within yourself for answers.

Her coaching will help you reach new insights on life, career and goals for sure. I warmly recommend Christine as a coach.”

Frida Smedberg
Social media consultant,
Smedberg Consulting

fridasmedberg.jpg

saraihlman_.jpg

"Christines coachning gav mig ökad förståelse för mig själv och mina styrkor, tydligare riktning på vart jag ville i min karriär, och den pepp jag behövde för att ta första steget.

Jag kan varmt rekommendera Christine som karriärcoach."

Sara Ihlman
Konsult Ihlman Education

 


"Jag arbetar som konsult med bland annat koncept- och metodutveckling, min tjänstepalett är rätt bred och innan jag började hos Christine var den ännu mer brokig.

I och med Christines coachning har jag fått en tydligare bild av vad jag gör och vad jag ska fokusera mig på framöver. Christines kombination av coach och HR-konsult passade mig bra just eftersom mitt problem var att komma fram till delvis vad jag egentligen gör men också hur jag ska få andra att förstå vad jag gör.

Jag skulle rekommendera andra att vända sig till Christine för att reda ut karriärmässig förvirring och hitta nya mål och vägar framåt."

Emil Åkerö
Konsult emilakero.se


"Tack vare Christines karriärcoaching har jag fått ovärderlig insikt i vad jag behöver i min yrkesroll för att komma till min rätt och må bra. Detta har lett till att jag faktiskt kommer byta både jobb och arbetsgivare inom kort!

Ur ett livsperspektiv har jag också, med Christines hjälp, kommit till insikt med vad jag behöver göra för att hitta balans i livet och må så bra som möjligt.

Tusen tack Christine!"

Jessica Jarmland
Communications Manager


"Although I have spent a considerable amount of my career in Sweden, as an expat, there have still been questionmarks on how to best navigate my professional journey here in Stockholm. 

Christine has been a valuable resource, helping me discover the best approach to develop as a professional. Christine is intelligent, and a great listener who asks the right questions. I warmly recommend Christine if you're wanting to get the most out of your career."

Raiha Buchanan
Global Head of Digital


"Christine är en fantastiskt varm, genuin och stöttande person. Hon har lyssnat in till mina behov och gjort upp planer och givit mig konkreta verktyg att jobba med.

Hennes varma, kärleksfulla och odömande personlighet bidrar till att hon är en fantastisk coach."

Anna Pålsson
Key Account Manager


"Att ha en genusmedveten coach har varit otroligt viktigt för oss som individer och team.

Christine är varm, kunnig och normmedveten ur många olika perspektiv. Det vi gillade mest var att få kombinera både enkät, föreläsning, övningar och individuell coachning, med bas i våra styrkor i teamet.

Christine är närvarande och vi märker i allt hon gör att hon är engagerad i vår utveckling."

Pernilla Alexandersson
VD och grundare
Add Gender AB