Career-Clarity

Hitta klarhet i din karriär!

Karriärcoaching för dig som:

  • Funderar på en förändring i din karriär men vet inte riktigt vad eller hur
  • Har jobbat hårt för att ta dig dit du är idag men ändå känner du dig inte nöjd. Var det här allt? 
  • Vill känna mer mening och glädje i din karriär och tydligare definiera dina mål och drivkrafter
  • Vill lära känna dina styrkor och värderingar på en djupare nivå
  • Behöver vägledning om var du ska fokusera din tid och energi för att skapa en mer meningsfull karriär och få saker att hända!

För några år sedan prickade jag in samtliga ovanstående punkter! Jag var full av idéer men hade svårt att välja och engagerade mig överallt men egentligen ingenstans. Jag visste att jag ville byta riktning men jag visste inte till vad eller hur det skulle vara möjligt. Jag hade alltid varit ambitiös och målinriktad men plötsligt kändes min arbetssituation inte relevant längre.

Jag hade jobbat på i alla dessa år utan att känna efter - vad vill jag egentligen? Vad är jag bra på och vad mår jag bra av att göra?

karriär

Känner du igen dig i min situation?

I så fall är chansen stor att du, liksom jag, har huvudet fullt av spretande idéer om hur du skulle vilja att ditt framtida arbetsliv ser ut, du vet bara inte vad som är möjligt eller i vilken ände du ska börja? Kanske har du redan försökt lösa allt detta själv och tänker att du borde klara av det på egen hand? I så fall har jag glädjande nyheter till dig.

Du behöver inte lösa detta på egen hand!

Jag har skapat coachingprogrammet som jag själv hade behövt när jag kände mig som mest förvirrad. I detta program har jag samlat alla övningar, pepp och inspiration som jag samlat på mig under min egen resa genom vägval, nya utbildningar och slutligen genom att driva eget företag.

Tillsammans reder vi ut alla frågetecken du står inför, vi utforskar dina värderingar, dina styrkor och din potential. Vi definierar mål och skapar en konkret plan för hur du ska nå dit du vill. Vi går djupare under din yta och utforskar vem du är, hur du vill känna dig och vilken väg framåt som är rätt för dig. Vi skapar klarhet i din karriär!


Christine är en fantastiskt varm, genuin och stöttande person. Hon har lyssnat in till mina behov och gjort upp planer och givit mig konkreta verktyg att jobba med. Hennes varma, kärleksfulla och odömande personlighet bidrar till att hon är en fantastisk coach.
Anna Pålsson

Programplan för dina 90 dagar till Career Clarity:

wishlist.jpeg

Vecka 1 - 4

 Vem är jag?

Utforska dig själv och identifiera dina styrkor, vad som gör dig unik och hur du kan vidareutveckla det. Vad har du inom dig och hur kan du bäst nyttja detta till framgång och välmående?

How do I want to feel

Vecka 5 - 8

 

Vad är viktigt för mig?

Utforska dina kärnvärden i ditt liv och i din karriär, vilka känslor och värderingar vill du planera din framtida karriär utifrån? Vad ger dig energi och hur kan du får mer av det? För att komma dit du vill behöver du veta var du är på väg!

map.jpeg

Vecka 9 - 12

Min klarhet

Hitta din väg framåt! Vi använder oss av dina styrkor, värderingar och drömmar för att konkretisera och planera din karriär utifrån energi och glädje snarare än rädslor och auto-pilot-tänkande. Jag hjälper dig med CV och personligt varumärke för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att nå dina mål!


Detta ingår:

  • 1,5 h introduktionsmöte där vi sätter upp dina personliga mål för din utveckling. Du får tillgång till förberedande material innan mötet för att tydligt definiera din nuvarande situation och dina drömmar inför framtiden. 
  • 6 individuella coaching samtal á 55 min. Vi träffas varannan vecka under coachingprogrammet, antingen online eller på mitt kontor i centrala Stockholm
  • 3 moduler där du får tillgång till information, inspiration, utmaningar och övningar som du jobbar med på egen hand mellan våra möten och som stöttar dig i din utveckling framåt.
  • Individuell feedback på ditt CV, paketering av ditt personliga varumärke och strategier för ditt nästa steg framåt.
  • Fri tillgång till e-mail support med mig under hela programmet så att du slipper fastna i frågeställningar och kan få hjälp direkt att ta dig vidare!

Är du redo att utforska dina möjligheter?

Ansök om din plats via detta formulär, fyll i så kontaktar jag dig!

Namn *
Namn
Berätta varför du är intresserad av Career Clarity!

Tack vare Christines karriärcoaching har jag fått ovärderlig insikt i vad jag behöver i min yrkesroll för att komma till min rätt och må bra. Detta har lett till att jag faktiskt kommer byta både jobb och arbetsgivare inom kort! Ur ett livsperspektiv har jag också, med Christines hjälp, kommit till insikt med vad jag behöver göra för att hitta balans i livet och må så bra som möjligt. Tusen tack Christine!
Jessica Jarmland

Vad du kan förvänta dig:

Våra möten tillsammans kommer att vara professionella och jordnära med fullt fokus på dig och din utveckling. Du får utrymme att tänka högt, bolla idéer och skapa förändring i ditt liv. Jag kommer att vara både ditt bollplank och din hejarklack, men jag kommer också utmana dig och ge dig feedback under processen. Jag kommer att uppmuntra dig att våga kliva utanför din trygghetszon, hjälpa dig att se det du själv inte kan se och stötta dig i att skapa de förändringar du längtar efter. Det kommer att vara roligt, tufft, utmanande och utvecklande!


Career Clarity

Career Clarity

 

Ett 90 dagars coaching program för dig som söker klarhet i din karriär

Innehåll:
1,5 h introduktionsmöte med målformulering
6 x 55 min individuella coaching samtal
3 inspirationshäften med övningar som tar dig framåt i din utveckling
Individuell feedback på ditt CV och paketering av ditt personliga varumärke
Fri tillgång till e-mail support med mig under hela programmet

Din investering: 14 500 kr
Betalning sker via faktura vid uppstart.