Career Clarity Logo.jpg

Stämmer detta in på dig?

Jag söker efter en karriärförändring eftersom mitt nuvarande jobb dränerar mig och inte tar fram det bästa i mig.

Jag vill ha en större känsla av mening och syfte i mitt liv

Jag funderar på att byta jobb eller starta eget men vet inte inom vad eller var jag ska börja

Jag vill få en djupare förståelse för mina styrkor och värderingar och hur jag kan använda dem i mitt arbete.

writing2.jpg

Tidigare svarade jag JA på alla dessa punkter - nu hjälper jag dig!

Jag visste att jag ville byta riktning men jag visste inte till vad eller hur det skulle vara möjligt. Jag har alltid varit ambitiös och målinriktad men plötsligt kändes min arbetssituation inte relevant längre.

Jag hade jobbat på i alla dessa år utan att känna efter - vad vill jag egentligen? Vad är jag bra på och vad mår jag bra av att göra?

Min metod hjälper dig att strukturera och värdera dina idéer

Om du längtar efter att känna mer meningsfullhet i ditt jobb och vilI utforska hur du kan ta dig dit så är Career Clarity rätt för dig. Här hjälper jag dig att lyssna till din egen längtan istället för att följa de normer som finns runt dig. Här får du både stöd, struktur och utmaningar för att våga hitta nya vägar till en karriär som passar DIG, oavsett din bakgrund, utbildning eller tidigare erfarenheter.

Jag har skapat coachingprogrammet som jag själv hade behövt när jag kände mig som mest förvirrad i min karriär. Jag har samlat övningar, inspiration och strategier som jag testat såväl under min egen karriärförändring som under mina klienters olika vägar till nya karriärer.

Tillsammans reder vi ut alla frågetecken du står inför, vi utforskar dina värderingar, dina styrkor och din potential. Vi definierar mål och skapar en konkret plan för hur du ska nå dit du vill. Vi går djupare under din yta och utforskar vem du är, hur du vill känna dig och vilken väg framåt som är rätt för dig. Vi skapar klarhet i din karriär!


Christine är en fantastiskt varm, genuin och stöttande person. Hon har lyssnat in till mina behov och gjort upp planer och givit mig konkreta verktyg att jobba med. Hennes varma, kärleksfulla och odömande personlighet bidrar till att hon är en fantastisk coach.

Anna Pålsson


Programplan för dina 90 dagar till Career Clarity:

window.jpg

Vecka 1 - 4

Vem är jag?

Utforska dig själv och identifiera dina styrkor, vad som gör dig unik och hur du kan vidareutveckla det. Vad har du inom dig och hur kan du bäst nyttja detta till framgång och välmående?

flower.jpg

Vecka 5 - 8

Vad är viktigt för mig?

Utforska dina kärnvärden i ditt liv och i din karriär, vilka känslor och värderingar vill du planera din framtida karriär utifrån? Vad ger dig energi och hur kan du får mer av det? För att komma dit du vill behöver du veta var du är på väg!

computer.jpg

Vecka 9 - 12

Min klarhet

Hitta din väg framåt! Vi använder oss av dina styrkor, värderingar och drömmar för att konkretisera och planera din karriär utifrån energi och glädje snarare än rädslor och auto-pilot-tänkande. Jag hjälper dig med CV och personligt varumärke för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att nå dina mål!


Ta första steget till din meningsfulla karriär - ladda ner min karriärguide kostnadsfritt!


Detta ingår:

  • 1 st introduktionsmöte á 55 min där vi sätter upp dina personliga mål för din utveckling. Du får tillgång till förberedande material innan mötet för att tydligt definiera din nuvarande situation och dina drömmar inför framtiden.

  • 6 st individuella coaching samtal á 55 min. Vi träffas varannan vecka under coachingprogrammet, antingen online eller på mitt kontor i centrala Stockholm.

  • 3 st online moduler där du får tillgång till information, inspiration, utmaningar och övningar som du jobbar med på egen hand mellan våra möten och som stöttar dig i din utveckling framåt.

  • Individuell feedback på ditt CV, paketering av ditt personliga varumärke och strategier för ditt nästa steg framåt.

  • Fri tillgång till e-mail support med mig under hela programmet så att du slipper fastna i frågeställningar och kan få hjälp direkt att ta dig vidare!

Din investering: 14 500 kr

Är du redo att utforska dina möjligheter?
Boka en kostnadsfri konsultation för att ta reda på om detta är rätt för dig!


Tack vare Christines karriärcoaching har jag fått ovärderlig insikt i vad jag behöver i min yrkesroll för att komma till min rätt och må bra. Detta har lett till att jag faktiskt kommer byta både jobb och arbetsgivare inom kort! Ur ett livsperspektiv har jag också, med Christines hjälp, kommit till insikt med vad jag behöver göra för att hitta balans i livet och må så bra som möjligt. Tusen tack Christine!

Jessica Jarmland


Vad du kan förvänta dig:

Våra möten tillsammans kommer att vara professionella och jordnära med fullt fokus på dig och din utveckling. Du får utrymme att tänka högt, bolla idéer och skapa förändring i ditt liv. Jag kommer att vara både ditt bollplank och din hejarklack, men jag kommer också utmana dig och ge dig feedback under processen. Jag kommer att uppmuntra dig att våga kliva utanför din trygghetszon, hjälpa dig att se det du själv inte kan se och stötta dig i att skapa de förändringar du längtar efter. Det kommer att vara roligt, tufft, utmanande och utvecklande!


 

Fristående karriärsamtal

Har du inte möjlighet att investera i ett helt karriärprogram just nu?
Jag erbjuder även individuella möten med fokus på dig och din karriärutveckling!