Två månader med företag och familj i Florida

Så var det dags för oss att resa hem igen! Två månader har vi haft i Fort Lauderdale, Florida, och vi har trivts otroligt bra!

Det känns vemodigt att resa hem igen och lämna allt härligt här. Främst det varma vädret och all enkelhet det medför men även nyfunna vänner och favoritplatser. Vår vardag här har verkligen fungerat bra trots att vi var oroliga för en massa saker innan vi åkte. Hur skulle det gå med Bill och alla rutiner som är med en 1-åring? Vi hade inte behövt oroa oss så mycket kan vi nu konstatera men samtidigt hör det väl till att göra det som förälder!

Under vår tid här har jag jobbat med mitt företag ungefär mellan kl 8-15 från något café i närheten eller ibland hemma i vår trädgård. Ludwig har varit helt föräldraledig med Bill och de har hängt mycket hemma vid poolen, eller på promenader i vårt närområde. Vi hittade ett stort lekland här i närheten också där de har spenderat ett antal timmar! Sedan hade vi förmånen att mina föräldrar kom hit i nästan 3 veckor så då hade vi bra avlastning och mysigt sällskap. Under dessa veckor hann jag och Ludwig till och med med två egna middagsdejter! Och en dagsresa till Key West tillsammans med min syster som var här på besök en vecka. Den utflykten var det längsta jag varit ifrån Bill sedan han föddes, från 6 på morgonen till midnatt. Men det gick också otroligt bra, både för honom och för mig :)

Jag är verkligen tacksam för mina fina klienter som har hängt med över videolänk under min tid här, både nya och några som hade startat upp i Sverige och fortsatte under min resa här. TACK! Det är så fantastiskt att få känna att mitt jobb går att ta med på olika platser. Jag har verkligen fyllt på med en massa inspiration och energi i mitt företagande under min tid här.

Att få göra en sådan här resa ser jag verkligen som en otrolig lyx och är inget jag tar för givet. Men nu när vi hade möjligheten och när jag skapat ett jobb som faktiskt är möjligt att utföra helt på distans så är jag verkligen glad att vi vågade och att vi tog oss iväg! Det har stärkt oss enormt som familj att åka iväg tillsammans på en längre resa och få byta vardag för en stund.

Men som sagt, nu bär det strax av hemåt igen och där tar ännu en ny vardag vid. Tillbaka till heltidsjobb för min del och en hel del nya projekt i vår som jag känner mig förväntansfull inför!

Vi hörs där hemma igen!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach