Mina karriärråd i Expressen

expressenkarriär.jpg

Någon typ av milstolpe måste det ändå vara när jag blir uppringd av Expressen och de frågar om jag vill dela mina bästa karriärråd till deras läsare? För mig känns det otroligt kul att bli tillfrågad i detta sammanhang och såklart roligt att få möjlighet att nå en större publik med mina tankar kring hållbar karriär.

Artikeln finns att läsa här:

https://www.expressen.se/dinapengar/tre-experter-sa-gor-du-for-att-klattra-i-karriaren/

Den är en del av Expressens premium-material men om du inte har tillgång till det eller planerar att skaffa det så har jag gjort en pdf av artikeln som du kan läsa. Jag tycker att det blev en bra mix av tips från mig och från Barbara Westertaklax på Full Capacity samt Charlotta Lundin, grundare och vd för karriärnätverket businesswomen.se.Christine Nord

Livs- och karriärcoach