Tillbakablick till soligare dagar

Regnet fortsätter ösa ner här och det verkar som att den där 10-dagars regnprognosen stämmer... Så om jag inte ska blogga om alla tv-serier jag sett senaste dygnet så vet jag inte vad jag ska skriva om. Men som tur är har jag några bilder från soligare tider att visa!

Vi tar en tillbakablick till bättre tider när solen sken och Ludde var här!

Till exempel den dagen då vi delade på en extremt god tryffelpizza på Tonys Napoletana (awardwinning pizza här alltså!) En annan dag var vi där och åt deras Margherita som de endast gör 73st om dagen av, vet ej varför men det skapade "hype" i alla fall.

Och senare vandrade vi upp till Coit Tower.

Eller den här dagen när vi åkte över till soliga Sausalito och fick se dimman ligga tät över San Francisco.

Hejhej!

Eller som denna dag då det var alla hjärtans dag och det kändes som att hela San Franciscos befolkning bestämt sig för att chilla i Dolores Park. Och vi hade efter några glas bubbel på vinprovningen dagen innan varit övertygade om att det var en JÄTTEKUL idé att köpa en flaska bubbel helt täckt i choklad... haha så himla wierd amerikanskt, men ja både bubblet och chokladen smakade gott!

Ah nu känns det redan lättare att hantera verkligheten och regnet utanför :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach