Sol i sinnet

Ovädret fortsätter. Regn och blåst är det nya här. Men jag borde verkligen inte klaga med tanke på den torka som Californien haft senaste tiden... Detta regn behövs!

Dock kan jag ju fortfarande få tycka att det är lite tråkigt. Är liksom inte så sugen på att hitta på så mycket så fort det blir så här när man lämnar lägenheten.

Jag hade trots detta tänkt gå på en konstutställning igår, med verk tillägnade Miyazaki (han som t.ex. gjort animerade filmen Spirited Away). Men det var alldeles för mycket folk där och det gick inte att komma in så det fick bli något annat.

Jag och Naureen, en tjej jag träffade på Mentimeters BBQ, gick till Cha Cha Cha och beställde in en kanna Sangria samt en stor Veggie Paella att dela på!

Kändes definitivt som det bästa botemedlet mot deppigt väder!

Vi låtsades som att det var juli och vi var i Barcelona. Sedan avverkade vi superintressanta och helt vilt åtskilda ämnen såsom svensk politik, anknytningsteori, framtida uppfinningar som Naureen ska utveckla så snart hon lärt sig koda m.m. m.m.

Ja det var allt för denna lördag. Nu är det söndag och jag befinner mig återigen nedbäddad hemma med regnet smattrande utanför fönstret!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach