Sista dagen innan hemresa

Så har då dagen kommit, dagen då jag måste åka hem igen.. Längtar visserligen till massor av saker, platser och människor (i omvänd ordning) där hemma, plus att min kurs på Leapfrog börjar på tisdag och det ska bli jättekul! Men det känns ändå otroligt sentimentalt att behöva lämna mitt liv här.

Sista dagen i SF har bestått av några viktiga punkter!

Avskedslunch med Jess! Vår favvo tortilla och guac i mängder! Plus en sallad efteråt men den hamnade inte på bild.

Hon hade till och med köpt en present till mig och skrivit ett jättegulligt kort. Dör så fint. Hon har verkligen varit så snäll mot mig och bjudit in mig i hennes liv på ett fantastiskt generöst sätt! Kommer sakna!!

Därefter blev det inköp av denna klänning som jag spanat på i några veckor. En vintage från 1950-talet. Perfekt för något av de bröllop jag ska på i sommar?!

Och därefter manikyr!

Brukar verkligen aldrig göra det men nu har det blivit två gånger denna resa! Är så billigt här och så skönt att bli ompysslad, världens lyx liksom att någon filar ens naglar och smörjer in ens händer? :)

Så nu är jag väl redo att åka snart då... Kommer nog inte känna mig redo men väskan är i alla fall packad så det är bara att ta sig i kragen och åka ut till flygplatsen! Ses därhemma!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach