RuPauls Dragrace

I söndags var jag medbjuden på ett event där jag inte riktigt visste vad jag skulle förvänta mig men som blev så himla kul. Min roomie Jess kompis Megan hade fått tag i VIP-biljetter till premiärvisningen av första avsnittet på säsong 8 av RuPauls Dragrace eftersom hennes kompis jobbar för dem och just nu turnerar de runt i USA med showen.

Jag hade aldrig sett programmet men har läst på Elsa Billgrens blogg att hon brukar kolla så jag tänkte att det var ett gott tecken :) Laddade ner första säsongen bara för att göra lite research men det var inte riktigt min smak... Det var typ som Top Model eller Project Runway fast istället för modeller eller designers så skulle USAs främsta dragqueen väljas ut. Gillar idén och så men är nog mer att jag inte har koncentration nog för att behålla uppmärksamhet på ett sånt typ av "tävlingsprogram". Men anyway, jag gick dit och jag ångrar det inte!

Hade inte med mig kameran så ni får hålla tillgodo med lite skakiga mobilbilder :)

Eventet var på en stor nattklubb och det var sjukt mycket folk där! Eftersom vi hade VIP-biljetter fick vi hänga på övervåningen där alla dragqueens preppade inför scenen samt drack drinkar och hade allmänt trevligt. Träffade så många coola och snälla människor!

Var så kul också att vi fick hänga "behind the scenes" och se hur de förberedde sig och peppade upp inför att gå ut på scen.

Så otroligt maffiga outfits en del hade!

De visade första avsnittet på storbildsskärm och sedan fick alla deltagare gå ut på scenen en och en och köra sin show.

Hängde också med ett supergulligt par som Megan kände och blev upplyst om att de var "superkändisar" här :) De driver blogg och instagram tillsammans under namnet Yummertime. Sjukt kreativa och inspirerande människor!

Allt som allt var det en kul upplevelse och roligt att möta så många härliga människor en vanlig söndag i San Francisco!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach