Regnpaus och sagohus

Idag har vi haft några timmars uppehåll i regnandet. Jag tog tillfället i akt att bege mig ut på en lite längre promenad dit jag skulle sitta och plugga idag.

Det var så skönt med dagsljus och regnfritt!

Fick plats på Jane on Fillmore, beställde en cappuccino och satte igång pluggandet.

När det började kurra i magen blev det en sallad, denna hette "Super super healthy salad" :)

På väg hem gick jag förbi dessa vackra hus i korsningen Haight & Divisadero.

Det finns så mycket vackert att titta på här, helt otroligt att husen kan vara såhär fina!

P.s., idag har AllBright släppt sin senaste rapport! Där finns mycket intressant läsning om status just nu kring jämställdhet i näringslivet. Det är försiktigt positiva siffror som visar på framsteg i vissa branscher men många ligger tyvärr fortfarande efter. Är jättestolt att min syster och mina vänner på AllBright kartlägger näringslivet och sätter press på de som sitter på makten! Rapporten går att ladda ner här: http://www.allbright.se/rapporter-2/

Christine Nord

Livs- och karriärcoach