Inspirerad av Sanne Aronsson

Igår träffade jag en av mina stora inspirationskällor, Sanne Aronsson! Sanne är coach, föreläsare och författare. Jag läste hennes bok för ett halvår sedan ungefär och inspirerades verkligen av hur hon har vågat släppa taget om allt det trygga och istället följa sitt hjärta.

Titeln på boken var något som verkligen lockade mig i den situation jag befann mig i då...Jag hade ett år tidigare blivit sjuk i utmattningsdepression och jobbade nu 50 % i ett försök att ta mig framåt till en frisk Christine. Hade i och med sjukdomen förlorat den chefstjänst jag så länge längtat efter och kämpat för och kände bara att allt rann mig ur händerna. Hade liksom ingen lust till något alls, vare sig på jobbet eller på fritiden. Men allt det där är en annan historia som jag absolut ska berätta men inte just nu :) Däremot ska jag berätta om mitt möte med Sanne!

Hon var precis lika härlig som jag föreställt mig! Och så otroligt generös med tips och råd kring hur hon byggt sin business och vilka misstag hon tidigare gjort. Jag har också en dröm om att skriva en bok om mina upplevelser kring utmattningsdepression och särskilt hur det drabbar främst kvinnor i 30-årsåldern. Sanne var så peppande och gav mig så mycket goda råd kring skrivprocessen och do´s and dont´s.

Jag känner mig helt fylld av inspiration och idéer som jag vill (och ska!) förverkliga nu! Jag rekommenderar verkligen att följa Sannes hemsida och instagram för inspiration kring att våga leva ditt liv utifrån vad DU själv vill och inte vad samhället, vänner, familj eller vad det nu kan vara som håller dig tillbaka.

Idag är det ÖSREGN i San Francisco, vilket måste vara universums sätt att säga till mig att jag ska stanna hemma och göra en mindmap över alla framtida projekt jag just nu har i huvudet! :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach