Demolerad toast skagen och dans i trädgården

Igår började anpassningen till att återvända till Sverige... :) Vad passar då bättre än att besöka en skandinavisk restaurang? Jag, Naureen, Alva och Johanna styrde stegen mot Volta, en restaurang som serverar en fusion av fransk och skandinavisk mat.

Alva och Naureen

Dessvärre var stämningen wierd. Alltså inte mellan oss men stämningen på stället, personalen var stel och verkade stressade och det var liksom inte alls mysigt.. Vilket är ett viktigt kriterium för mig!

Johanna

Maten var dock god och sällskapet härligt så det blev en bra kväll ändå!

Demolerad toast skagen

Vi inledde middagen med en toast skagen, som kom in som en demolerad toast skagen... Liksom bröd och röra om vartannat. Gott!

Gnocchi med svamp och sparris

Därefter åt alla utom Naureen en vårig gnocchi med sparris och svamp. Också god!

Vegetarisk benmärg :)

Naureen valde den märkligaste rätten jag hört talas om tror jag, men så spännande. Det var en vegetarisk BENMÄRG. Alltså inte alls en benmärg eftersom det var vegetariskt men det skulle efterlikna det. Det var istället en potatis formad som en benmärg med vegetarisk buljong i och massor av grönsaker till. Hon sa att det var gott! Men så märklig idé?!

Dock var jag denna kväll riktigt trött. Kvällen innan hade ju jag och Jess middag för några kompisar, som jag skrev tidigare. Det blev inte ens sent eller så men det tog på krafterna...

Hey there :p

Vi hade i alla fall SÅ KUL. Lagade fyllda paprikor, drack öl, kollade basket på tv och spexade ute i trädgården :)

Det är så kul för varje gång Jess har bjudit hem kompisar så säger hon alltid innan att det kommer nån som älskar Sverige! Haha hur många kompisar kan man ha som älskar Sverige tänkte jag?? Men hon har i alla fall introducerat mig för tre stycken hittills! En av dem flyger dessutom till Sverige samma dag som jag åker hem! Det var alltså planerat sedan innan, men ska bli så kul!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach