Otto

Imorgon blir vi tre i familjen här hemma på Björkvägen. Då flyttar nämligen lille valpen Otto hem till oss!! Vi är så otroligt förväntansfulla och nyfikna och nervösa och allt på samma gång!!

Jag har ju skrivit tidigare om när vi hälsade på valpar i Surahammar, men då blev det inget köp eftersom det inte kom någon korthårig i den kullen och det hade vi siktat in oss på. Men för några veckor sedan besökte vi denna underbara valp hemma hos hans fina familj i Strängnäs och vi blev så kära i honom!

Titta bara så gullig när han ligger och sover?! På dessa bilder var Otto 4 veckor gammal och i måndags fyllde han 8 veckor! Marianne som vi köper honom av säger att han har växt jättemycket senaste veckorna så det ska bli så kul att se imorgon! De är så supersnälla också så att de kommer hit och lämnar honom <3

Vi har inhandlat lite smågrejer som kan vara bra att ha. I London köpte vi det lilla gosedjuret och "ethical dog treats" hehe :) Har också köpt en sovplats, mat- och vattenskål samt en hopfällbar vattenskål som vi kan ta med när vi hänger ute!

Längtar så mycket till imorgon kväll! Lovar att uppdatera hur det går under helgen, hej så länge!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach