Första dagarna med Otto

Hej från valpbubblan! Otto kom ju till oss i torsdags och sedan dess har det varit full fart :) Jag har ju aldrig varit småbarnsförälder men det känns som att detta är en försmak på hur det skulle kännas... Otto behöver konstant uppmärksamhet och kan inte lämnas ensam en endaste liten stund! Det är tur att han är en sån gullis så att man bara vill vara med honom heeeela tiden :)

Vi har haft mycket besök från familj i helgen, alla vill ju träffa Otto! Vi försöker introducera honom lugnt och han är nyfiken på nya människor även om han helst håller sig gömd mellan våra fötter.

Igår var Carro och Sofi här för att fira lille Otto, så mysigt! Vi har verkligen bara varit hemma hela helgen, har inte haft möjlighet att gå ut så mycket förutom i trädgården :) Han har ju såklart inte vant sig vid koppel ännu så vi hänger mest här. Vi har satt upp en liten inhängnad av kompostgaller, men han får springa fritt ibland också för han är så himla trofast och vill inte vara borta från oss någon längre stund! Vi får se hur länge det varar...

Idag är både jag och Ludwig så trötta efter en jobbig natt när vi försökte få Otto att sova själv i sin lilla säng... De första två nätterna turades vi om att ligga på en madrass bredvid honom men inatt skulle han få klara sig själv och det var INTE populärt! Därför bäddade vi nyss upp en varsin säng ute i inhängnaden så att vi kunde vila lite utan att behöva ha full koll på Otto. Haha det såg säkert såå konstigt ut, men var mysigt :)

Jag lyssnade på podcasts, slumrade lite och Otto tyckte det såg så mysigt ut så han hoppade upp och lade sig för att vila han med!

Gulleplutten! Vi är så glada att han är här! Allt det jobbiga är absolut värt det så fort man kollar på honom och han ger oss så mycket kärlek redan <3 <3 <3

Christine Nord

Livs- och karriärcoach