Om 5 år

Dagens tema i bloggutmaningen är #om5år, och det känns så spännande att bara få drömma sig iväg och visualisera sin framtid! Brukar ni göra det?

Det finns en jättebra övning som jag lärde mig på min coachutbildning där jag kan hjälpa klienten att visualisera sin framtid. Min kursare övade på mig och det var en helt fantastisk upplevelse att få blunda och "gå in i framtiden" med hennes hjälp, jag blev så överraskad för jag upptäckte att jag hade hur många drömmar och mål som helst inom mig,  det fanns inget stopp!

Men om jag ska lugna mig lite och endast se 5 år in i framtiden så ser jag mig själv som framgångsrik egenföretagare. Jag har öppnat en egen mottagning i centrala Stockholm där jag tar emot klienter som vill utveckla sig själva och sina liv. Det är en varm, ombonad och inbjudande miljö.

Jag är också ute hos företag och föreläser, utbildar och utvecklar medarbetare, chefer och team. Jag coachar människor som vill växa och utvecklas antingen yrkesmässigt, privat eller både och.

Jag har skrivit min första bok, som handlar om min egen resa till ett liv utanför normen om ett "perfekt liv" och som också inspirerar läsaren till att själv söka sin sanning och våga leva livet efter sina egna drömmar, värderingar och mål.

Jag anordnar retreats till något härligt land tillsammans med en kompanjon som är duktig inom hälsa och välmående. Tillsammans kompletterar vi varandra bra, hen fokuserar på hälsoaspekten med kost och motion medan jag fokuserar på personlig utveckling och att lära ut mindfulness, compassion och håller workshops i att hitta sitt syfte och mening i livet.

Det kan kännas lite läskigt att dela med sig av sina mål tycker jag, men samtidigt tror jag sannolikheten är större att de blir verklighet om du vågar uttala dem inför andra och söka stöd och pepp hos din omgivning. Så därför har jag nu delat med mig av några av mina mål för framtiden :) Om det är om 5 eller 10 år detta uppnås vet jag inte säkert, men att jag kommer jobba för att förverkliga detta vet jag och det känns så inspirerande!

Vill du ha hjälp att formulera din egen plan för framtiden? Kontakta gärna mig!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach