Min företagslogga är klar!

Som några av er läsare uppmärksammat så har jag ju fått en logga till mitt företag nu!! Den blev klar i veckan och det känns jättekul!

Jag lade upp den här till höger och tänkte att det var en diskret lansering men det var ändå några av er som hade sett den och som tur var gillar den!!

Så vad tycks? :) Jag har tagit hjälp av Calle Thor som jag fick tips om och vi hade ett jättebra samarbete. Jag fick börja med att göra en inspirationsmapp på Pinterest där jag samlade andra loggor och bilder på sånt jag gillar, typsnitt, färger m.m. Jag vill gärna ha något enkelt och tydligt, men ändå mjukt, varmt och inbjudande.

Calle jobbade utifrån min inspirationsmapp och info om mitt företag och målgrupp, sedan gav han mig några förslag som vi sedan bearbetade ett antal varv innan det kändes helt bra. Han lyssnade bra och hade tålamod med alla finjusteringar som jag önskade :)

Om någon av er är i behov av hjälp med grafisk profil, logga etc. och vill ha uppgifter till Calle så maila mig!

Nu känner jag mig redo att börja skapa material med min logga på, så taggad!!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach