Första måndagen som egenföretagare

Här ser ni min arbetsplats för dagen ↑ Första måndagen som egenföretagare! Det känns liksom wow och omg och hjälp på samma gång! Spännande och läskigt. Roligt och svårt. Allt på samma gång, men mest av allt känner jag mig ändå förväntansfull. Och tacksam för att jag tagit detta steg och nu är på väg att forma något alldeles eget.

Eftersom jag inte skaffat något eget kontor ännu så sitter jag hemma vid mitt skrivbord tillsvidare. En sak i taget som jag hela tiden måste påminna mig själv om (läs mer i detta inlägg). Jag har idag jobbat med att strukturera upp mina planer, prioriterat, och kontaktat några personer som jag tror kan hjälpa mig att förverkliga några av mina planer. Jag har också korrat min nya logga som jag håller på att ta fram, den uppmärksamme kan se en liten sneak peak där på datorskärmen bakom mailen :)

Otto är förstås med mig här hemma och det har sina för- och nackdelar. Supermysigt och en bra påminnelse om att jag måste pausa från datorn ibland, men också utmanande att ha en liten valp som hela tiden kallar på ens uppmärksamhet... Som tur är så träffar vi en potentiell hundvakt imorgon, om det känns bra så kommer Otto spendera dagarna ute och springa med andra hundar, så kan jag fokusera på det här med att bygga företag!

Jag har en gedigen to-do-list så det är bara att fortsätta jobba, men ville bara kika in och säga hej! Vill också säga att jag kommer strukturera om lite här på min hemsida så att det blir mer än bara en blogg. Hoppas att ni har tålamod under tiden, för jag kommer behöva prova mig fram med vad som funkar och inte. Bloggen kommer dock att uppdateras som vanligt, så fortsätt gärna att kika in!

Ha en fortsatt fin måndag!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach