Bloggutmaning

Jag har hoppat på en spännande bloggutmaning! Jag behöver komma in i bra rutiner med mitt bloggande och har hittat en utmaning som ger mig en extra push att komma igång men som också är ett bra tillfälle att nätverka med andra företagare som bloggar. Utmaningen startar imorgon och går ut på att alla deltagare skriver ett inlägg varje dag (!!) under september månad, inläggen delas också via instagram, och ni kan följa mig och alla andra företagare via dessa hashtags: #bloggutmaning #FBUSEPT016 #bloggsucce

Detta är en rejäl utmaning för mig då jag är relativt ny bloggare och inte alls brukar blogga dagligen.. Men jag ser det som en spännande och kul utmaning där jag behöver utveckla mig själv genom att släppa på prestationskraven, öka kreativiteten och helt enkelt få in en bloggrutin!

Det är förutbestämda teman för varje dag och jag tänkte redan nu dela med mig av dessa till er så att ni vet vad som väntar :) Dock vill jag redan nu säga att jag kommer att göra en variant på utmaningen, eftersom jag är i uppstarten av mitt företag och har miljoner (typ) puckar på min to-do-list så blir det troligtvis inte inlägg varje dag men det kommer bli betydligt fler än ni är vana vid!

Är det något särskilt av dessa teman som ni absolut inte vill att jag missar att skriva om så kommentera gärna eller meddela mig på annat sätt :) Hela syftet med detta är ju att ni läsare ska få lära känna mig och mitt företag mer så jag vill såklart anpassa mig efter vad ni är sugna på att läsa om!

Imorgon startar alltså utmaningen, jag är laddad! Är det någon av er som också bloggar och vill haka på? Annars hoppas jag att ni i alla fall vill hejja på mig :) Alla inlägg kommer också att delas på min instagram: christinecoaching så följ mig gärna där också!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach