Snart oktober

Snart dags för oktober! Visst känns det lite som en nystart varje ny månad? Jag tycker att jag får lite mer energi i skiftet och samtidigt att det är ett bra tillfälle att reflektera lite extra kring vad som hänt de senaste veckorna, vad jag trivs med och vad jag vill justera framöver.

Just idag känns kanske energin mer frånvarande med tanke på att jag vaknade till världens ösregn och det känns som att höstens mörker kom över en natt?! :(

Men hur som helst, när jag tittar tillbaka på fina september så finns det en hel del som jag är glad och stolt över men också en del som jag vill och behöver förändra. Jag har gjort två mindmaps över september - en för vad som varit bra, och en för vad jag vill förbättra. Som inspiration tänkte jag dela med mig av några punkter från dem, så kanske du också kan komma igång med en reflektion över månaden som gått och planera inför nästa? Om du inte redan gjort det förstås :)

Höjdpunkter i september:

  • Tecknat två nya samarbetsavtal med kunder som jag kommer jobba med långsiktigt framöver
  • Genomfört min första egna workshop för ett bolag som ville förbättra sitt teamarbete (och det var så kul!)
  • Deltagit i bloggutmaningen och fått massor av nya läsare och bloggkompisar, samt kommit igång med mitt skrivande mer kontinuerligt
  • Påbörjat utbildningen till certifierad normingenjör

Planerar och ser fram emot i oktober:

  • Fler luckor i min kalender - jag behöver landa i de uppdrag jag påbörjat. Rensa kalendern och fokusera på några få saker i taget. Återhämtning mellan uppdrag.
  • Komma tillbaka till yogan. Har haft ett oplanerat uppehåll i sommar, men nu är det dags att hitta tillbaka till mattan.
  • Har bokat in både en fotograf och en person som ska hjälpa mig att sätta ihop en ny hemsida, ser så himla mycket fram emot detta!!

Vad är du mest glad över från september och vad ser du fram emot i oktober? Kommentera gärna om du vill dela med dig!  

Christine Nord

Livs- och karriärcoach