Äppelmeditation

Nej, äppelmeditation är inte ett nytt koncept jag lanserar... :) Men idag har jag skalat ca 100 små, små äpplen som jag sedan hackat ner i en kastrull och kokat ihop till äppelmos. Och det kändes ganska så meditativt. Att göra något repetitivt som du behöver fokusera på men utan att anstränga hjärnan så värst mycket, det kan vara riktigt skönt och avslappnande. Jag har fortfarande lite svårt att "bara sitta och meditera" även om jag övar på det. Men ibland kan man ju göra nåt sånt här istället... fundera över livet medan du skalar äpplen!

Detta är nog ganska talande för min helg i övrigt, har inte gjort många knop och det var helt enligt plan. Hade blockat denna helg i min kalender och lovat mig själv att INTE boka in något alls. Välbehövligt. Även om det stundtals känts långtråkigt så vet jag att det var precis vad jag behövde denna fullbokade oktober.

Otto vet hur man spenderar en helg i lugn och ro :) Ikväll vill jag bara krypa upp i soffan, tända en brasa och se den spännande fortsättningen av "Follow the money" som går på svt. Sen hoppas jag att jag är redo för en ny vecka när jag vaknar imorgon. Hoppas ni har en skön söndag!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach