Kul på jobbet!

Idag är temat på bloggutmaningen #kulpåjobbet, därför tänkte jag ta med er på min dag för idag har jag faktiskt haft väldigt kul på jobbet :) Det har varit en superintensiv dag men det är ganska mycket så nu i uppstarten av mitt företag, många möten på olika platser. Som tur är så har jag förmånen att möta väldigt många inspirerande människor och det gör att jag just nu har väldigt kul på jobbet!

Dagen startade hemma vid köksbordet där jag fixade med det sista inför en workshop som jag ska hålla på ett företag imorgon!

Därefter begav jag mig ut i det fina vädret för att åka in på möte hos en av mina samarbetspartners. Vi skulle diskutera tips och råd kring karriärcoaching.

Vägen från hemma hos mig till tunnelbanan är så fin tycker jag, det är verkligen en miljö som jag blir harmonisk av. Så bra start på dagen att få gå här.

Mötet gick bra men jag har inga foton därifrån :) Så vi hoppar till nästa möte och det var vid lunchtid då jag promenerade bort till Humlegården där jag stämt träff med en person som jag inte träffat förut och egentligen bara känner via sociala medier! Vi kände att vi hade flera gemensamma intressen och det är väl anledning nog att ses för en lunchpicknick i solen?! :)

Vi köpte med oss en varsin sallad och satte oss ner för en timmes snack om livet, drömmar, personlig utveckling och annat spännande. Fick lov att knäppa en bild på Charlotte, en sån fin person! Så skönt att få landa mellan möten med en person som är närvarande och fyller på med ny energi och inspiration. Det var verkligen ett härligt möte som jag gärna gör om flera gånger!

Efter lunchen promenerade jag genom Stureplan, tog Biblioteksgatan vidare mot Kungsträdgården för ett kundmöte.

Det blev också ett jättebra möte och intressant samarbete på gång, men jag får berätta mer om det senare! :)

Efter detta tog jag inga fler bilder men däremot hastade jag vidare till första utbildningstillfället hos Add Gender! Jag går deras utbildning till certifierad normingenjör och min upplevelse efter första träffen är WOW! Så himla bra upplägg och spännande nätverk och viktiga ämnen som kommer diskuteras. Nu kanske ni undrar vad en normingenjör är för något? Jag kommer berätta mer om det under hösten nu när jag går utbildningen, men för den nyfikne finns mer info här!

Så denna dag var ett bra exempel på när jag har kul på jobbet! För att det skulle ha varit perfekt så skulle jag gärna haft med ett coachsamtal också, men så blev det inte just denna dag :)

Nu är jag fylld av nya intryck och redo för en god natts sömn! Sedan kommer det bli en bloggpaus fram till söndag, men jag hoppas att ni vill komma tillbaka då! :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach