Inspiration

En inspirerande plats i Californien

Ett av mina syften med att starta mitt företag är att jag vill inspirera. Jag vill inspirera DIG som läser eller träffar mig, inspirera till ett roligt och meningsfullt liv där du är huvudpersonen och ägnar dig åt det som gör dig till den bästa versionen av dig själv.

Jag har själv inspirerats av en massa människor och känner liksom att jag vill ge tillbaka, inte nödvändigtvis till dem som inspirerat mig men till andra som är där jag var för några år sedan eller som helt enkelt behöver en skjuts i rätt riktning.

När jag fyllde 30 år och var i New York med mina bästa vänner <3

För egen del söker jag dagligen upp inspiration med hjälp av pinterest, instagram, podcasts och bloggar. Jag kan liksom inte få nog av vackra bilder, texter och berättelser om människor som lever sina liv på olika sätt men som har gemensamt att de väljer att dela med sig och på så vis inspirera andra. Det kan handla om att jag söker inspiration till vad jag ska äta till middag ikväll, vilka blommor som kan piffa upp köksbordet, vilken bok som jag härnäst ska grotta ner mig i  eller hur jag ska hantera ett problem jag har för tillfället. Att se andra människor dela med sig av sina liv, i både med- och motgång, är något som verkligen ger mig glädje och inspiration.

En bok som inspirerat mig mycket

Att inspirera är också en av mina drivkrafter bakom denna blogg. Om jag genom mina texter och bilder kan förmedla någon slags inspiration så är det så otroligt mycket värt för mig och det är något som gör mig lycklig och ger mig mening i mitt liv. Så det är ju win-win, jag blir själv inspirerad av att inspirera er som läser!

Hur söker du själv inspiration? Dela gärna med dig av tips i kommentarsfältet så hjälps vi åt att inspirera varandra :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach