Lördag morgon

The Daily Toast på Farm Table i San Francisco

Lördag morgon. Jag vaknar utvilad (eller av att Otto krafsar på sängen..). Tar på mig morgonrocken och går trappan ner till köket där jag öppnar dörren så att Otto kan gå ut och kissa, känner efter om det är kallt eller varmt ute, fyller på kaffe i bryggaren, sätter på Nyhetsmorgon på tvn och börjar fixa i ordning frukost.

För mig är veckans bästa stund verkligen den där stunden på lördag morgon, precis när dagen börjar, jag har tid att göra en extra god (och fin!) frukost, jag kan slöa i soffan framför nyheter och planera hur jag ska spendera en helt ledig dag och kväll.

Lördagsfrukost hemma

Det är kanske inte så ovanligt att gilla lördagar extra mycket? Men man måste ju inte vara så ovanlig hela tiden :)

Den perfekta avocadomackan på jane on Larkin i San Francisco

Något jag reflekterar över nu är om detta kommer förändras nu när jag startat eget? Jag är inte längre lika låst i att gå till ett kontor en viss tid varje måndag - fredag. Än så länge kan jag lika gärna fixa den där mysiga morgonen en onsdag och jobba en lördag istället. Vi får se hur det blir, nu ska jag njuta av min lördagsmorgon :) Kram till er!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach