Framtidstro

Idag ska vi prata framtidstro! Hur har ni det med den? Vad ser ni fram emot och vad vill ni ska ske i framtiden?

Jag kan känna att jag det senaste året landat i en mer harmonisk känsla inför framtiden. Jag känner mer och mer att jag kan påverka min framtid och att jag har en tilltro till livet. Detta antar jag kommer av att jag lagt mycket kraft och energi på att förändra hur jag lever mitt liv och vad jag gör om dagarna, vilket i sin tur har gett mig en tro om att det går att skapa det liv jag drömmer om.

Jag har också, med hjälp av både terapi och coaching, lärt mig hantera oro inför framtiden och hittat strategier som gör det enklare för mig att vara närvarande i nuet istället för att fastna i ångest inför framtiden. Sedan jag vidareutbildade mig till coach och startade mitt eget företag har jag också funnit en tilltro till att mitt liv kommer bli som det är meningen att det ska bli och jag kommer kunna hantera det hur det än blir. Detta betyder inte att jag inte behöver ha mål och kämpa för att nå dem, men på det stora hela känner jag mig trygg i att framtiden kommer bli bra för mig oavsett hur den formar sig.

Idag fick jag en dos positiv framtidstro! Jag startade ett konsultuppdrag som innebär ett antal coachningar i Uppsala. Tog tåget tidigt imorse och solen värmde redan då.

Uppsala är så vackert och denna dag var riktigt fin och somrig. Det känns jättekul att vara igång med detta uppdrag och jag är så tacksam för att min framtid som egenföretagare fått en bra start!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach