Fira!

Idag är sista dagen i bloggutmaningen! Yay!

30 dagars bloggande visade sig vara en riktig utmaning, det hade jag i och för sig kunnat räkna ut innan men riktigt hur tufft det skulle bli insåg jag nog inte. När jag dessutom fick nya konsultuppdrag mitt i utmaningen så höll inte riktigt planeringen och därmed har det inte blivit exakt 30 blogginlägg men jag är ändå riktigt nöjd och stolt över de inlägg jag skrivit och att jag hängt med ända in i slutet.

Jag har läst bloggar i flera år och har nu mellan 5-10 bloggar som jag läser varje dag, men det var inte förrän jag själv började blogga som jag insåg vilket otroligt krävande jobb det är och också hur utelämnande det ibland kan kännas (apropå detta rekommenderar jag verkligen Jonna Jintons inlägg om just detta, så läsvärt!). Det är läskigt att skriva om sig själv och sina tankar, men för mig så finns det så himla mycket utveckling i att skriva och att dela med mig till andra att det är värt varje osäker stund. Så jag kommer helt klart fortsätta bloggandet, även om det inte blir nya inlägg varje dag.

Jag är i alla fall väldigt tacksam för att Linda på Bloggsucce har startat denna utmaning och för alla underbara företagare som deltagit. Vi har haft en facebookgrupp där vi har peppat och inspirerat varandra och det har gett mig oerhört mycket!

Nu ser jag fram emot att göra min egen bloggplan och fundera på vilka inlägg jag ska skriva framöver. Är sugen på att skriva mer om personlig utveckling, hur det är att driva eget företag och också mer om jämställdhet och mångfald. Om ni som läser har några önskemål om blogginlägg så blir jag jätteglad om ni vill framföra dem!

Ha nu en fin helg så hoppas jag vi ses här snart igen :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach