Energi

Denna helg har jag inte alls haft så mycket energi. De senaste stressiga veckorna börjar kännas och jag insåg i fredags att det var hög tid för återhämtning i helgen. Så nu har jag legat och vilat i både sängen och soffan, samt tagit mig tid att helt snöa in på en ny bok jag köpte för någon vecka sedan! Ni kanske har läst bloggen Food Pharmacy? De har ju nu gett ut en bok, jag har snart läst ut den och tycker att den är såå bra!

Som ni ser så handlar den om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Den är skriven på ett kul och inspirerande sätt och jag har verkligen lärt mig mycket nytt! Skulle gärna skriva en recension och sammanfattning när jag läst klart den men tills dess kan ni ju kika in på deras blogg :)

Jag satte igång direkt och testade deras gröna smoothie som ska vara ett himmelrike för tarmen och skapandet av nya goda bakterier.

Den innehåller så himla mycket bra ingredienser, och om man tycker att den smakar för mycket "grönsaker" så går det bra att slänga ner ett äpple i mixern!

Så detta får bli mitt tips till dig som vill ha mer energi: kolla in deras blogg, bok och receptet på "Kebnekaisesmoothie" (det finns en anledning till namnet men det får ni läsa om hos Food Pharmacy :))

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag!

Christine Nord

Livs- och karriärcoach