En ny vardag

Hej kära bloggvänner! Denna vecka har jag börjat ett nytt konsultuppdrag som jag kommer ha på deltid framöver. Så himla kul att komma igång med ytterligare ett uppdrag och dessutom ett långsiktigt sådant. MEN när det är fullt upp med att lära sig ett nytt jobb så blir det mindre tid över till blogg :( Det blir en ny vardag med nya rutiner att komma in i och hitta rutiner i. Därför ligger jag lite efter i #bloggutmaningen men jag tänker att det får vara ok. Det ska vara lustfyllt att skriva och jag vill skriva inspirerande inlägg som ger dig som läsare ett mervärde och det är svårt att få till under tidspress.

Jag har inte gett upp dock! 1 1/2 vecka kvar på utmaningen och jag kommer hålla i, men kanske inte exakt varje dag.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och försöka smälta alla dagens intryck. Hoppas ni har en mysig kväll där ni befinner er :)

Christine Nord

Livs- och karriärcoach