Lördag i Rosendals trädgård

I helgen kändes det ju fortfarande som sommar och vi tog vi färjan över till Djurgården!

Otto var peppad! Ser kanske lite rädd ut här, men i övrigt var han mycket glad och nyfiken :) Det var första gången han åker färja så lite nervös får han ju vara. Han har dock åkt kanot tidigare (!!)

Färjan stannade vid Gröna Lund men vi sick-sackade mellan alla barnfamiljer och gick med raska steg mot Rosendals Trädgård. Där såg vi bland annat dessa grönkåls-palmer! Så coola!? Visste inte att det var såhär grönkål såg ut innan de plastades in och hamnade i min matkasse.

Vädret var ju strålande och Rosendal kändes som det perfekta utflyktsmålet denna dag.

Vi var dock inte de enda som tänkt denna tanke, så vi stod väl ungefär en timme i kö för lunch/fika... men vi hade ingen brådska så det var ju ingen fara. Efter köandet mumsade vi i oss grillad palsternacka med mangold, nötter och chevrékräm. Plus en morotskaka och kaffe. Mums!

Otto var så himla pigg och sprang hela tiden, vi fick verkligen hålla i honom hårt eftersom han vill hälsa på varenda människa/hund som han ser. Var mycket andra hundar ute denna dag och det var ju spännande såklart. Det är så kul nu när vi har Otto för vi träffar så många andra hundägare som vill prata, och många utan hund också för den delen... alla vill stanna och veta hur gammal Otto är, vilken ras han är etc. Han charmar de flesta :)

Efter lunch strosade vi runt lite. Så gulligt litet rosa hus som vi gick förbi!

<3 <3 <3

En riktigt mysig dag! Så glad för det fina vädret och för att vi hade en hel dag tillsammans och bara kunde njuta.

Christine Nord

Livs- och karriärcoach